Főoldal Archívum2007-11 Ipari Park Hova-Tovább!

Ipari Park Hova-Tovább!

írta: Szó-Beszéd Adminisztrátor
72 views

Figyelem!
A következő bejegyzés a Szó-Beszéd nyomtatott kiadásából származik, így annak tartalma esetlegesen elavultnak tekinthető. A Digitális Archiválási projektünk során végrehajtjuk a fellelhető összes Szó-Beszéd kiadás digitalizálását és közreadását további felhasználás céljából. A alábbi cikk nyomtatásban a Szó-Beszéd 2007. novemberi számában jelent meg.

A Small Steps Kft. 2004.-ben alakult, melynek alapvető feladata az ipari park kialakításához szükséges feltételek megteremtése. Ezt már mindannyian tudjuk, hallottuk, viszont még nem LÁTTUK!

Munkánk oroszlánrészét mind a mai napig a földek felvásárlása jelenti, viszont a lehetőségekhez mérten haladunk a tervek elkészítésével is. Kishegyes Község Önkormányzata minden segitséget megad cégünknek, viszont a törvény által előírt lépéseket nem tudjuk átugrani és ez nagyban lassítja a folyamatot.

Az infrastruktúra kialakításához szükséges tervek készülnek, melyek folyamatosan előterjesztésre kerülnek a Községi Képviselő-testület gyűlésein. Ezúton szeretnénk megköszönni a helyi lakosok együttműködését és kérnénk, hogy a továbbiakban is támogassák munkánkat, mert sikereket csak közösen tudunk elérni!

Cégünk kitűzte a következő feladatot is, mely nem más, mint egy adatbázis létrehozása, amelyben megtalálhatok lennének a potenciálisan munkavállalók, tehát, hogy milyen munkaerő van községünkben és hogy kik lehetnének azok az emberek, akiket az ipari park foglalkoztatni tudna. Közösek az érdekeink.

Akinek nincs munkája, vagy a jövőben változtatni szeretné munkahelyét, juttassa el az önéletrajzát a Small Steps- nek. A kitöltött önéletrajzok bekerülnek az adatbázisba, melyek mindenképpen előnyt fognak élvezni attól a pillanattól, amikor a munka elindul, az első munkások közülük fognak kikerülni. Ezt a munkát Bojtos Irén fogja végezni, akit megtalálnak a lent feltüntetett elérhetőségeken. Forduljanak hozzá bizalommal!

A KERESETT SZAKMÁK A KÖVETKEZŐK:általános gépkezelő és lakatos, asztalos, bádogos, cipész, darukezelő, építőipari foglalkozások, esztergályos, fafeldolgozó, hegesztő, kőműves, szobafestő, vas-betonszerelő, villanyszerelő, egyéb.

Az önéletrajzokat kérjük eljuttatni személyesen ill. postai úton a következő címre:

Fő utca 32., 24321 Kishegyes (Községháza, I. emelet, 32. szoba – Small Steps Kft.) vagy az office@small- steps.com e-mail címre.

Az űrlap letölthető a www.feketics.com illetve a www.small-steps.biz oldalakról, személyesen pedig a Small Steps irodájában.

További információk: 024 / 730 – 214 062 / 13 – 43 – 086

Molnár Zita

Még ez is érdekelheti