Főoldal Közügyek Kishegyesen és Topolyán is járt a tartományi delegáció

Kishegyesen és Topolyán is járt a tartományi delegáció

írta: Sándor István
1 hozzászólás 127 megtekintés

A mai napon Topolyán bemutatták a topolyai szennyvíztisztító terveit, továbbá helyszíni delegáció tekintette meg a kiépítés leendő helyszínét. Kishegyes község számára is fontos, hogy a jövőben Topolya megoldja a város szennyvizének tisztítását, hiszen ezzel egy lépéssel közelebb kerülünk a folyót érő szennyezés megállításához.

A helyszínen jelen volt Pásztor István, a vajdasági képviselőház elnöke és Igor Mirović tartományi kormányfő is, akik a leendő beruházás megtekintése mellett tárgyalóasztalhoz ültek az AIK “Bačka Topola” DOO, Perutnina Ptuj – Topiko Doo és az IM Topola cégek vezetőivel. A topolyai látogatást követően Kishegyesre is ellátogattak, hogy személyesen győződjenek meg a Krivaja folyó állapotáról.

1 hozzászólás
0

Még ez is érdekelheti

1 hozzászólás

Németh Gábor 2018-06-18 - 15:20

Mindenki tudja, hogy az a három cég szennyezi és tette tönkre a Krivajt. A kérdés az, hogy megint csak volt egy szép kis találkozó ígéretekkel, vagy konkrét változások lesznek és mikor és addig még hány bajsai, hegyesi, szeghegyi és bácsfeketehegyi ember élvezi az illatot és mérgezi a testét.

Hozzászólások lezárva.