Főoldal Közügyek Ügyfélfogadás a kishegyesi önkormányzatban

Ügyfélfogadás a kishegyesi önkormányzatban

írta: Sándor István
0 hozzászólás 582 megtekintés

A válsághelyzet kihirdetését követően a kishegyesi önkormányzat is változtatásokat eszközölt már a hétfői napon. Az általános közigazgatási és társadalmi tevékenységek osztályvezetőjének rendelkezéseit az alábbiakban ismertetem.

Elrendelték, hogy a földszinti ügyfélfogadó központban dolgozók kézi fertőtlenítő szereket kapjanak, továbbá az önkormányzat épületének bejáratainál és kijáratainál kézfertőtlenítő adagolókat helyeztek el. Az ügyfélszolgálat munkatársai felhívják a figyelmet a fertőtlenítés fontosságára, illetve az ügyfeleket egyenként fogadják, amiről értesítést is kifüggesztettek az ajtókra.

Igyekeznek tekintettel lenni az önkormányzatban dolgozó anyukákra is, hiszen a nagyszülők veszélyeztetettsége miatt, az óvoda – és iskola hiányában nekik, a szülőknek kell megoldani a gyermekek felügyeletét. Ennek érdekében hazaengedték az érintett szülőket, továbbá úgy szervezik számukra a további munkavégzést, hogy mindezt váltásokban tehessék.

Jelen pillanatban (2020.03.17-én) minden szakszolgálat működik és ellátja a feladatát. Az aláírás hitelesítés, valamint dokumentumok átadása és átvétele is érvényben van, mindaddig amíg ezt felsőbb rendelet nem korlátozza.

Kérjük a polgárokat, hogy csak a legsürgősebb ügyintézések miatt forduljanak az önkormányzathoz, továbbá vegyék figyelembe a feltüntetett előírásokat, valamint a köztársasági rendeletet, amely korlátozza a 65 éven felüliek otthonaik elhagyását!

A Helyi Közösség pedig facebook oldalán keresztül közleményt tett közzé, amiben lemondták az általuk szervezett rendezvényeket, beleérte Kishegyes település falunapi programját.

0 hozzászólás
0

Még ez is érdekelheti