Főoldal SportAsztalitenisz Katarina megnyerte a magyar ranglista versenyt is

Katarina megnyerte a magyar ranglista versenyt is

írta: Bíró Anikó
11 views

Szombaton, október 28-án tartották meg Orosházán a „Pintér Attila” I. osztályú újonc és serdülő ranglista emlékversenyt. Klubunkat három játékos képviselte: Katarina, Kiara és Regina. Mivel még mindig nem kezdődtek el a hazai ranglista versenyek, ezért játékosaink kipróbálták tudásukat a magyar országos ranglista versenyen is. Katarina csoportelsőként került az U 12-es főtáblára, miután csoportjában 3:2-re legyőzte a ranglista első helyezettjét, Letanóczki Dalmát, a Galaxis veresegyházi sportegyesület játékosát. 

A főtáblán Ádám Flórától, a szekszárdi asztalitenisz klub játékosától, valamint Kenessey Blankától az Univer sport kft játékosától is 3:1-es eredménnyel volt jobb. A döntőt Volentics Annával, a dunakeszi városi sportegyesület játékosával játszotta, aki egyben a ranglista második helyezettje is, de Katarina volt eredményesebb, mivel őt is 3:1-re győzte le. Regina az U 12-es korcsoportban nem boldogult, mivel nem jutott ki csoportjából.

Az idősebb korosztályban is indultak lányaink. Az összevont U 13-as korcsoportban Regina csoportelsőként került a főtáblára, Kiara csoportmásodikként, Katarina pedig nem játszott csoportmérkőzést és egyeneságban került a főtáblára. A főtáblán Kiara Volentics Annától veszített, Regina viszont a mohácsi Molnár Rebeka felett aratott 3:0-ás győzelmet, majd a nyolcba jutásért Letanóczki Dalmától veszített 3:0-ra. Katarina Benczik Dórát a KSI SE játékosát győzte le 3:0-ra, majd szintén 3:0-ra győzte le Nagy Liliánát, a Statisztika PSC játékosát, a legjobb négy közé jutásért viszont Tölgyes Dorottyától, a Nyírbátori ASE  és egyben  az U 13 legjobb játékosától veszített 3:0-ra. Gratulálunk a lányoknak, az anyaországban is helyt álltatok!

Még ez is érdekelheti