Főoldal SportAsztalitenisz Katarina tarolt Szlovákiában is

Katarina tarolt Szlovákiában is

írta: Bíró Anikó
3 views
Katarina minden kategóriában, amiben részt vett a szlovákiai Malacky városában megrendezett 6. nemzetközi újonc asztalitenisz tornán, dobogós lett éspedig:
– csapatversenyben I.,
– párosban I. 
– egyéniben pedig II.helyezett lett.
A versenyen 15 ország legsikeresebb játékosai vettek részt.
A verseny Katarina részére nagy megmérettetés volt, de a fáradságos, időt nem kimélő edzések meg  hozták eredményét és helyt állt itt is. Csapatilag is és párosban is Katarina párja Jovana Antić volt a Dobanovci asztalitenisz klub játékosa. Bebizonyították, hogy ebben a korosztályban, nemzetközi szinten is, ők a legjobbak. A páros elődöntőjében a szlovák A csapat Činčurová- Bilkovičová párosát győzték le 3:0-ra.
A döntőt a szintén szlovák Štullerová- Mullerová párossal játszották és sima 3:0-ás győzelmet arattak felettük. Egyéniben Katarina két szlovák lánnyal volt egy csoportban és csoportelsőként került a főtáblára. A főtáblán a spanyol Sastre Eugeniát győzte le először 3:0-ra, majd a cseh Kelnarova Anotnie-t 3:1-re. Az elődöntőt a szlovák Činčurova Ema-val játszotta és őt is 3:1-es eredménnyel felülmúlta. A döntőt viszont két szerbiai játékos kellett idegenben is, hogy lejátsza. Katarina és Jovana döntő mérkőzésén nem unatkozhattak a jelenlevők.
A mérkőzést nagy számú nézőközönség és szurkolótábor követte. A meccset ezúttal sajnos Katarina veszítette el 3:2-re, így második lett az egyéni versenyszámban. Ezek az eredmények, a kis asztaliteniszező kiváló tehetségéről tesznek bizonyságot. GRATULÁLUNK NEKI!
                                A szerbiai csapat

Még ez is érdekelheti