Főoldal SportAsztalitenisz Óbecse város téli nyílt bajnoksága

Óbecse város téli nyílt bajnoksága

írta: Bíró Anikó
3 views

Vasárnap, február 28-án, csapatunk Óbecsén szerepelt ismét sikeresen, mivel 3 érmet is szereztek lányaink: Katarina egy aranyat saját korosztályában és egy bronzot a nagyobb korosztályban, Regina pedig egy bronzérmet saját korosztályában. A versenyen több mint 150 résztvevő volt az egész ország területéről.

A versenyre 12 versenyzőt neveztünk be. Juhász Attila bekerült a legjobb 8 közé, úgyhogy a tiszaszentmiklósi Marko Makrinnal játszott 2 vesztes szett után, Attila megtáltosodott és megfordította a mérkőzést 3:2-es győzelemre.

A legjobb 4 közé jutásért viszont a belgrádi Stevanović Vanjától veszített. A főtáblára csoportmásodikként felkerültek még: Letícia, Petra, Endre, Réka és Kiara, csoportelsőként pedig Katarina és Regina. Petra, miután 3:2-re megverte az újozorai Tamaš Aleksandrát bekerült a legjobb 8 közé.  A főtábla első körében Katarina a csókai Golić Tamarát győzte le 3:0-ra, Regina pedig a székelykevei Székely Patriciát szintén 3:0-ra. A második körben Katarina vetélytársát, a temesmiklósi Turkoanje Tamarát győzte le, Regina pedig a belgrádi Spark játékosát, Vladimirov Minját győzte le. A negyeddöntőben így ők ketten kellett újból hogy megmérkőzzenek a döntőbe jutásért. Katarina a döntőt a Dobanovci játékosával, Jovana Antić-al játszotta ebben a kategóriában és 3:0-ra legyőzte őt, azonban a nagyobb korosztályban, az elődöntőben, szintén Jovanával játszott, de ezt a mérkőzést Jovana nyerte 3:0-ra.

Még ez is érdekelheti