Főoldal SportAsztalitenisz Újabb sikeres hétvége

Újabb sikeres hétvége

írta: Bíró Anikó
15 views

Vasárnap, január 24.-én kezdődött a hagyományos Szent Száva napi torna sorozat, amelynek első állomása Újvidék volt. Csapatunk 5 éremmel gazdagította érem állományát. A versenyen a teljes első csapatunk indult,valamint az újoncok közül Juhász Attila (2007) is részt vett.

A csoportból csak Letícia és Dániel nem tudtak kijutni, a többiek mind főtáblások lettek. A kis Lengyel Anna az óvodás korosztályban, ahol ő volt a legkisebb, legfiatalabb játékos, sikert aratott, mivel mint legifjabb játékos arany érmet kapott. Anna többek között a házigazda Pardon csapat játékosát 3:1 arányba megverte.

Az első-másodikos osztályos fiúknál Juhász Attila indult először ilyen nagyszabású tornán, igaz mindkét tapasztaltabb ellenfelétől kikapott, de nagyon jól feltalálta magát verseny közben, több jó reagálása volt, jó döntéseket hozott a fogadott labdákkal kapcsolatban illetve jó támadásokat is indított. A 2005-2006-os lányoknál Viola, Réka, Regina és Katarina főtáblások lettek. Viola sajnos megint Fabri Tamarától a dunacsébi azaz Čelarevo-i klub játékosától veszített. Réka és Regina simán bejutottak a legjobb 8 közé, azonban Rékának, most sem volt szerencséje, mivel a legjobb 4 közé jutásért pont Katarinával kellett megmérkőznie. Regina a legjobb 4 közé jutott, miután legyőzte a dolinai Maglocki Sofiját és  Popović Emmát a belgrádi Spark játékosát.

Az elődöntőt viszont veszítette Antić Jovanától, a Dobanovci játékosától. A döntőt már megszokottan, Katarina és Antić Jovana játszották, de ezúttal is Katarina volt a jobb, mivel 3:1-re legyőzte ellenfelét. A 2004-2003-as fiúknál Endre, csoportelsőként feljutott a főtáblára, de a legjobb 4 közé jutásért veszített a palánkai játékostól 3:1-re. A 2004-2003-as lányoknál, mindhárom játékosunk: Vanda, Petra és Kiara is feljutottak a főtáblára. Ebben a  kategóriában is két játékosunk ütötte ki egymást az éremtől, mivel az elődöntőbe jutásért Petra és Kiara kellett, hogy megküzdjenek egymással és így Kiara lett a bronz érmes.

A nagylányoknál Anita csoportelsőként felkerült a négyes főtáblára, ahol viszont veszített  Banjac Katarinától, a belgrádi Spark játékosától, de ő is bronz érmes lett. Tehát Viola  a legjobb 16 között fejezett, Vanda, Petra, Réka és Endre a legjobb 8 között. Érmesek lettek: Katarina és Anna aranyérmesek, Kiara, Regina és Anita pedig bronzérmesek.

Még ez is érdekelheti

1 hozzászólás

RAFFAY LAJOS 2016-01-26 - 18:08

TOVÁBBI SOK SIKERT A LELKES KISHEGYESI ASZTALITENISZEZŐKNEK..

Hozzászólások lezárva.