Főoldal SportEredmények Kishegyesiek atlétika sikere

Kishegyesiek atlétika sikere

írta: Bíró Anikó
40 views

December 20-án tartották meg Újvidéken a már hagyományos nemzetközi újévi fedett pályás atlétika versenyt. A versenyen Szerbia több mint 30 klubja, valamint Szlovénia és Bosznia és Hercegovina ifjú atlétái vettek részt. A kishegyesi „Ady Endre” Kísérleti Általános Iskolát négy versenyző képviselte: Világos Adriana, Zorad Vanja, Halász Zoltán és Maksimović Dejan. Világos Adriana és Zorad Vanja a 2004-es lányok korosztályában indultak Vortex versenyszámban. Világos Adriana első helyezett lett, Zorád Vanja pedig harmadik.  Halász Zoltán a 2005-ös fiúk korosztályában távolugrás versenyszámban indult, de sajnos nem járt sikerrel. Maksimović Dejan a 2002-es fiúk korosztályában indult magasugrásban. Dejan első helyezést ért el ebben a kategóriában. Gratulálunk nekik és további sok sikert!

 

 

Még ez is érdekelheti

3 hozzászólás

RAFFAY LAJOS 2015-12-22 - 17:48

ELNÉZÉST KÉREK, DE MILYEN ATLÉTIKAI SPORTSZÁM AZ A „” VORTEX „” . FUTÁS ?? GERELYHAJÍTÁS ?? UGRÁS ?? VALAMILYEN DOBÁS ??……

Novák Attila 2015-12-22 - 18:51

,,A Vortex labda hajítás (135 gr súlyú), főleg skandináv gyermekek körében elterjedt hajító eszköz.”

RAFFAY LAJOS 2015-12-22 - 21:18

FŐSZERKESZTŐ ÚR, KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT. A MAGA VÁLASZÁBAN FELTÜNTETETT, INTERNETES CÍMEN LÁTHATÓ, A RÖGBILABDÁHOZ HASONLÓ, LABDAFÉLESÉG. A SZLOVÉN ÚTMUTATÁS ALAPJÁN SIKERÜLT ELKÉPZELNI. TOVÁBBI SIKERES MUNKÁT, ÉS KEGYELEMBEN TELJES BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKBEN LÉGYEN RÉSZE A SZÓ BESZÉD MUNKATÁRSAINAK..

Hozzászólások lezárva.