Főoldal SportEredmények Új országos csúcs a Moša kupán

Új országos csúcs a Moša kupán

írta: Bíró Anikó
0 hozzászólás 16 megtekintés

Szombaton, április 16-án tartották meg Zentán a nemzetközi Vladislav Jovanović- Moša emlékkupát. A torna a szerbiai atlétikai szövetség által elismert nemzetközi versenynek számít. Több kishegyesi versenyző is indult ezen a versenyen a zentai atlétikai klub színeiben.

A lányok kategóriájában:
Világos Adriana uj országos csúccsal (56,94m)  nyerte meg a vortex dobó versenyt . Az ezüstérem is kishegyesre került Nagy-Kanász Biankához 41.81m-es dobásával, ami Biankának új egyéni csúcsot jelent.
Gerelyhajitásban Világos Adriana aranyérmes lett, Zorad Vanja ezüstérmes, Nagy-Kanász Bianka pedig bronzérmes. Mindhárom dobogós kishegyesi versenyző.
A versenyen szerepelt mág Bácsi Virág is vortex dobásban és 300 méter futásban a tőle 2 évvel idősebbek kategoriájában. Vortex dobásban nem sokkal maradt le a dobogóról, 300m-en pedig a saját korosztályához viszonyitva fantasztikus  időeredményt futott.
A fiúknál:
Kukači Adem az első versenyén aranyérmes lett súlylökésben, és ő kapta a legjobb súlylökőnek járó Mosa kupát. Adem második lett gerelyhajitásban , 100 méteres sikfutásban pedig az 5. helyen végzett.
Maksimović Dejan bronzérmes lett súlylökésben, 100 méteres sikfutásban pedig a 4. helyen végzett.
Cékus Ádám a második helyezett lett 300 méteren,és  a 6. helyezett 60 méter sikfutásban.
Cékus Áron aki szintén  a tőle 2 évvel idősebbek kategoriájában versenyezett, Vortex dobásban az előkelő 5.helyet szerezte meg, és kimagasló  eredményt ért el 60méteren is.
Gratulálunk ifjú atlétáinknak!
0 hozzászólás
0