Főoldal SportEredmények Újabb öt érem az elmúlt héten

Újabb öt érem az elmúlt héten

írta: Bíró Anikó
44 views
Csütörtökön 2017.09.14-én Újvidéken tartották meg a „Novi Sad OPEN” elnevezésű nemzetközi atlétikai mitinget, amelyen több mint 750 pionír, fiatalabb pionír és serdülő versenyző vett részt.
Világos Adriana gerelyhajításban versenyezett az idősebb pionírok kategóriájában és megszerezte az aranyérmet.
Bácsi Virág és Zorad Vanja a fiatalabb pionírok vortex versenyében vettek részt. Virág első, Vanja pedig második helyezett lett.
A három lány a zentai Surányi Zsókával (2003) futott a 4x100m-es váltóban és mint legfiatalabb váltóként sikerült megszerezniük a harmadik helyet az idősebb pionírok kategóriájában.
A hétvégén, 2017.09.16/17-én Szávaszentdemeteren azaz Sremska Mitrovicán tartották a szerbiai KUPA  döntőt, amelyre a zentai klubból a selejtezők után négy kishegyesi játékosunk is bejutott a döntőbe. Mihajlović Dejana ötödik lett diszkoszvetésben, Világos Adriana megnyerte a gerelyhajitást , Bácsi Virág negyedik helyezett lett szintén gerelyhajításban. Zorad Vanja sajnos betegség miatt kihagyta a döntőt, de a selejtezőt a hetedik helyen végezte szintén gerelyhajításban. Gratulálunk és további sok sikert!

Még ez is érdekelheti