Főoldal Archívum2007-12 Kishegyes sem akarja fogadni a kitoloncoltakat

Kishegyes sem akarja fogadni a kitoloncoltakat

írta: Szó-Beszéd Adminisztrátor
40 views

Figyelem!
A következő bejegyzés a Szó-Beszéd nyomtatott kiadásából származik, így annak tartalma esetlegesen elavultnak tekinthető. A Digitális Archiválási projektünk során végrehajtjuk a fellelhető összes Szó-Beszéd kiadás digitalizálását és közreadását további felhasználás céljából. A alábbi cikk nyomtatásban a Szó-Beszéd 2007. decemberi számában jelent meg.

 

Pál Károly, Kishegyes község képviselő-testületének elnöke közleményben tudatta, hogy a testület karácsony előtt sorra kerülő, következő ülésén napirendre tűzik azt a határozati javaslatot, amelyben megtiltják a Nyugat- Európából kitoloncolt személyek, valamint az esetleges koszovói menekültek szervezett betelepítését Kishegyes község, illetve más magyarlakta települések területére.

Kishegyes község önkormányzata eddig is eredményesen ellenzett és meggátolt minden kezdeményezést, hogy bármilyen program keretében a menekültek anyagi támogatást kapjanak a község területén való szervezett letelepülésre vagy házvásárlásra – olvasható a közleményben.Pál Károly, a testület elnöke ugyanakkor kiemelte, hogy hazavárnak mindenkit, aki ebben a községben született, és itt szeretne újra a közösség hasznos tagja lenni.