Főoldal Intézményeink hírei Fogadás a televíziós órák felvételein résztvevő tanárok részére

Fogadás a televíziós órák felvételein résztvevő tanárok részére

írta: Fülöp Valentin
0 hozzászólás 118 megtekintés

A Magyar Nemzeti Tanács Szabadkán a Galleria Hotelben fogadást rendezett azon 176 osztálytanító és szaktanár részére, akik a távoktatás során részt vettek az 1192 magyar nyelvű televíziós óra felvételein. A rendezvényen köszöntötték azon iskolák igazgatóit is, ahol a Pannon Televízió órákat vett fel. A tanárok munkáját tanúsítvánnyal és honoráriummal ismerte el a Magyar Nemzeti Tanács.

A jelenlévőket köszöntötte Hajnal Jenő a Magyar Nemzeti Tanács elnöke, Nyilas Mihály Tartományi Oktatási Titkár, Vicsek Annamária az Oktatási Minisztérium államtitkára és Pásztor István a Tartományi Képviselőház elnöke is.

Az ünnepi műsorban fellépett Kisimre Szerda Anna népdalénekes, aki a Himnuszt adta elő, dr. Vitkay-Kucsera Ágota opera-énekesnő, akit Klemm Dávid zongoraművész kísért zongorán valamint Kálló Béla és Verebes Krnács Erika, akik szavalatokkal léptek fel.

A fogadás végén a tanárok egyenként átvették Hajnal Jenőtől a tanúsítványokat. Iskolánkból Sipos Verbászi Valéria osztálytanító, aki 4 órát tartott, és Szarka Zsófia matematikatanár, aki 5 órát tartott, vettek részt a televíziós órák felvételein és a fogadáson. Az ünnepség állófogadással ért véget.

A fényképeket Kecskés Endre készítette.

További fényképek az alábbi linken láthatóak:

Képek a fogadásról

0 hozzászólás
0