Iskolanap

írta: Fülöp Valentin
275 views

Iskolanapot ünnepeltünk. A műsorunk címe ezúttal Miénk itt a tér! volt. A vidám hangulatú szórakoztató műsorban fellépett iskolánk kórusa, negyedikeseink, és a felsős tagozatok számos diákja is. A műsor rendezője Hajvert Ákos, munkatársai Molnár Márta és Vučinić Aleksandra voltak.

Hivatalosan is átadásra kerültek iskolánk felújított diák toalettjei. Az átadáson jelen volt Szakállas Zsolt tartományi oktatási altitkár, Szűgyi István a községi képviselőtestület elnöke és Molnár Imre békésszentandrási testvériskolánk igazgatója is.

A felújításra a pénzt a Tartományi Oktatási Titkárság pályázatán nyertük, illetve a községi önkormányzat önrésszel járult hozzá. A felújításnak köszönhetően sikerült kulturált körülményeket teremtenünk a diák toalettekben.

A szokásokhoz híven idén is ellátogattak hozzánk testvériskolánk a békésszentandrási Hunyadi János Katolikus Általános Iskola tanárai és diákjai, hogy együtt ünnepeljenek velünk. Szombaton barátságos focimérkőzést és sorversenyeket szerveztünk, ahol nem az eredmény, hanem a kikapcsolódás és a barátkozás volt fontos.