Főoldal Intézményeink hírei Mi vagyunk a fény

Mi vagyunk a fény

írta: Fülöp Valentin
173 views

Idei iskolanapi műsorunk visszatért a megszokott falak közé, a felújított színházterembe. Műsorunk címe ezúttal Mi vagyunk a fény volt.

A műsorban felléptek iskolánk versmondói, hetedikes szerb osztályunk tanulói prózát és énekprodukciót adtak elő, hatodikosaink a bolygók világával ismertették meg a nézőket, táncprodukciókat adtak el az alsós szerb osztályok és negyedikeseink, a 7.b osztály diákjai az iskolai bántalmazásról készítettek egy jelenetet illetve táncoltak, a műsor a kórus fellépésével zárult akik Carl Orff Carmina Burana című művét énekelték. A műsor rendezője idén is Hajvert Ákos volt.

Idei iskolanapi műsorunkat megtisztelték jelenlétükkel: a Vajdasági Magyar Szövetség megbízott elnöke dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség intézőbizottságának elnöke Juhász Bálint, az Oktatási Minisztérium államtitkára Vicsek Annamária, a Tartományi Oktatási Titkárság titkára Szakállas Zsolt, Tartományi sport és ifjúsági segédtitkár Kormányos László, a Tartományi Parlament képviselője Kovács Károly, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke Fremond Árpád, a Magyar Nemzeti Tanács végrehajtó bizottságának elnöke Sárközi István, Kishegyes község elnökhelyettese Sándor István és Molnár Imre békésszentandrási testvériskolánk igazgatója.

Ez úton szeretnék köszönetet mondani minden fellépő diáknak és az őket felkészítő tanároknak a lelkes és kitartó munkájukért.

A fényképeket a Lakatos János készítette.

A képek az alábbi linken tekinthetőek meg:

Iskolanapi képek

Mondja el véleményét