Főoldal KözügyekHelyi Közösségi hírek KISHEGYES I. VILÁGHÁBORÚS HŐSI HALOTTAI

KISHEGYES I. VILÁGHÁBORÚS HŐSI HALOTTAI

írta: Sándor István
309 views

A kishegyesi Helyi Közösség az I. Világháború 100 éves befejezésének és Kishegyes település újratelepítésének 250-ik évfordulója alkalmából 2019. márciusában emléktáblát állít, amelyen feltünteti I. világháború kishegyesi áldozatainak névsorát.

Ezúton a kishegyesi Helyi Közösség véleményezés céljából közzéteszi az eddig felkutatott áldozatok névsorát. Az alábbiakban feltüntetett nevek Dr. Virág Gábor és Varga Géza magiszter kutatásai alapján kerültek összeállításra.

A véleményezés célja, hogy az áldozatok névsorát illető lakossági észrevételeknek, bővítéseknek és módosításoknak lehetőséget adjon.

Amennyiben valaki rendelkezik olyan tényszerű és a tényeket alátámasztó adatokkal, azokat bemutatva legkésőbb 2019.február 15-ig terjesztheti be módosítási és/vagy bővítési javaslatát a kishegyesi Helyi Közösség tanácsának. A Helyi Közösség tanácsa, ezt követően 2019.február 28-ig véglegesíti a táblán szereplő névsort.

A névsor nyomtatott formában megtekinthető a Szó-Beszéd aktuális számában, valamint nagyobb formátumban letölthető a hivatkozásra kattintva.