Főoldal Piszkozat Élmények a Bandi sörházban

Élmények a Bandi sörházban

írta: Toldi Emese
266 views

A kishegyesi Bandi sör talán már legtöbbünknek ismert, amely egy hobbiból már kisipari szintre fejlődött, illetve a Vasút utcai rusztikus hangulatú házban különböző programokkal vonzza oda az érdeklődőket.

Fontányi Andor, a Bandi sör megalkotója elmondta, nem szeretne ennél nagyobb iparba fektetni, inkább azt, hogy a minőségi sör eljusson a nagyközönséghez. A tavalyi, 2020-as év pihenő volt, azonban létrejött a Bandi ház, amely nem csak helyszíne a sörfogyasztásnak, hanem a művészetek otthona is. Elmondása szerint a tavalyi év fordulat volt a vállalkozása terén, hiszen az értékesítés mellett már a közösségépítés is helyet kapott.
A Bandi sörnek jelenleg kettő változata van: az egyik az APA (American Pale Ale), amely kellemesen keserű, enyhén citrusos ízű, komló illattal és aromával, a másik pedig a láger sör, amely hazai alapanyagokból készült, domináns maláta ízű ital.

meseCapella állandó fotókiállítása - Bandi sörrel

meseCapella állandó fotókiállítása – Bandi sörrel

 

Az elmúlt hónapokban különböző kiállítások kerültek megrendezésre, köztük kishegyesi és vidéki alkotók: fotó-, graffiti-, fény- és festőművészek alkotásait csodálhatták meg az érdeklődők, illetve különböző koncerteken vehettek részt. Minden kezdet nehéz, de a Bandi ház továbbra is várja az olyan művészeket, akik szeretnék megosztani alkotásaikat. Érdemes ellátogatni a Bandi sör Facebook oldalára, ahol értesülhetünk a kínálattól kezdve a házhoz szállításon át a programokig.

 

az Akusztik Trió kora nyári fellépése

graffiti alkotások fénnyel is megfestve

Ma, július 7-én, a Dombos Fest előestéjén a Bandi házban ,,Muskátli, a Vajdaság virágai” című film megtekintése várható, majd a filmrendezővel, Szász Csongorral Szerbhorváth György beszélget. Részletes tájékoztatót az est eseményénél olvashattok: https://www.facebook.com/events/279970727257021?ref=newsfeed