Főoldal Piszkozat Ovis hírek (2007 novembere)

Ovis hírek (2007 novembere)

írta: Szó-Beszéd Adminisztrátor
68 views

Figyelem!
A következő bejegyzés a Szó-Beszéd nyomtatott kiadásából származik, így annak tartalma esetlegesen elavultnak tekinthető. A Digitális Archiválási projektünk során végrehajtjuk a fellelhető összes Szó-Beszéd kiadás digitalizálását és közreadását további felhasználás céljából. A alábbi cikk nyomtatásban a Szó-Beszéd 2007. novemberi számában jelent meg.

 

Október első napjai a Gyermekhét jegyében teltek intézményünkben sportnapot szerveztünk a focipályán. Táncházakban hagyományos népi kör-játékokkal ismerkedtünk. A falu utcáin aszfaltrajzainkban örömünket, boldogságunkat üzentük mindenkinek Kishegyes szerte. Kézműves-napjainkon Kollár Ilona és Kálmán Ilona közreműködésével természetes anyagokból játékszereket készítettünk. Barátkereső játszóházainkban a Központi és a Gazdászati óvoda kisgyermekei ismerkedhettek össze.

Gyermekheti színházunkban a Ripcók házaspár előadásában a Borsószem hercegkisasszony című mesét tekinthettük meg. Óvodánk munkájában októbertől egy egészségügyi nővér és egy pedagógus is részt vesz. 31-én a könyvtárban a Podolszki-est keretében Törpedél című gyermekvers kötetét is bemutatták, óvodásaink szavalatokkal vettekrészt. Október végétől intézményünkben kezdetét veszik a már hagyományossá vált őszi alkotóházak, játszóházak és őszbúcsúztató ünnepségek!

Uglik Erzsébet topolyai lakos játékszereket és ruhaneműt ajándékozott óvodánk kisgyermekeinek.

Köszönjük!

Még ez is érdekelheti