Főoldal SportLabdarúgás Második helyen az őszi idényre

Második helyen az őszi idényre

írta: Csőke Márk
0 hozzászólás 32 megtekintés
Mint ahogy a múlt héten olvashatták, a meccsnek nagy tétje volt a kishegyesiek számára, ugyanis egy jobb gólarányú győzelemmel átvehették volna az első helyet az őszi félévre. A mérkőzés eleje nem hozott nagyon izgalmas játékot, a vendégcsapat nem talált fogást az ellenfelén, a gólcsendet a 25. percben törte meg a hazai csapat, egy távoli lövés talált a kapuba, kisebb kapushiba után. A kapott gól által megtört Egység csapatát egy újabb góllal büntették a hazaiak a 40. percben, így 2 gólos hátránnyal mentek a fiúk a szünetre.
Ekkor azonban a második félidőre kirobannó formában érkeztek meg az Egység játékosai, idei talán legjobb félidejüket játszva, a hazaiak a 45 perc alatt nagyjából ötször léphették át a félpályát. A hatalmas nyomásnak meglett az eredménye, előbb Itaj az 55. percben talált be szabadrúgásból, majd később Olah a 70. percben volt eredményes egy gyors kontra után. Sajnos ezután sorra maradtak ki a helyzetek, hol a kapus védett nagyot, hol a kapufa segítette ki a hazaiakat, vagy egy védő ért oda az utolsó pillanatban. Végülis maradt a döntetlen a meccs végére, a szerencse most nem az Egység oldalán állt, így maradtak az éllovas Tomislavcitól. Ezzel az őszi része a szezonnak végetért az Egység számára, legközelebb a második helyen 2 ponttal lemaradva márciusban lépnek pályára tétmérkőzésen, addig is pihennek és feltöltődnek a játékosok a folytatásra.

Savino Selo: Buducnost – Egység (Kishegyes) 2:2 (2:0)

Savino Selo-beli labdarúgópálya, 30 néző, vezette: Becanovic Dalibor (Becej), Góllövők: Cimbaljevic Djordje a 25. és Cimbaljevic R. a 40.percben illetve Itaj az 55. és Olah a 70. percben
Buducnost: Lalic, Bubanja, Pal, Daradan, Jokic, Obradovic D. Obradovic M., Vukanic (Jankovic), Soskic (Corovic), Cimbaljevic Djordje, Cimbaljevic R.
Egység: Petri, Arambasic, MIljkovic D., Szvoreny, Pejovic, Tóth, Perazic, Perovic (Mendler),Itaj, Olah, Vujovic
Tóth Péter
(fénykép Rápóti Zsolt)
0 hozzászólás
0