Főoldal Archívum2007-12 Megújult Kishegyes honlapja

Megújult Kishegyes honlapja

írta: Szó-Beszéd Adminisztrátor
0 hozzászólás 27 megtekintés

Figyelem!
A következő bejegyzés a Szó-Beszéd nyomtatott kiadásából származik, így annak tartalma esetlegesen elavultnak tekinthető. A Digitális Archiválási projektünk során végrehajtjuk a fellelhető összes Szó-Beszéd kiadás digitalizálását és közreadását további felhasználás céljából. A alábbi cikk nyomtatásban a Szó-Beszéd 2007. decemberi számában jelent meg.

 

Szeptember óta tart Kishegyes úgynevezett hivatalos honlapjának a felújítása. Azért kell így fogalmazni, mert létezik egy másik Kishegyes nevet viselő honlap is, amelyet magánszemélyek működtetnek. Ezt a hivatalos honlapot a www.kishegyes.org címen érhetik el az érdeklődők.

– Új területekkel nem bővítettük az oldalakat, viszont rendszereztük őket és a honlap látogatói így megítélésünk szerint könnyebben jutnak hozzá a tájékoztatóhoz. Megtalálható az oldalakon továbbra is a szerb, magyar és angol nyelvű összefoglaló a falu történetéről, a legfontosabb intézmények, azoknak telefonszámai és természetesen a közérdekű információk is.

Arra törekszünk, hogy a legfontosabb rendezvények időpontjáról is értesülhessenek. Mindegyiket azonban sajnos nem tudjuk minden alkalommal feltenni a honlapra. A tájékoztatást szolgálja az is, hogy a honlapon megtalálható a Szó-Beszéd című lapunk is.A fórum, vagyis az a rész, ahová mindenki eljuttathatja véleményét, álláspontját, javaslatait, sajnos technikai okok miatt egyelőre nem működik, de remélem, hogy a közeljövőben ez is megoldódik – mondta a honlappal kapcsolatban ifj. Virág Gábor, a helyi közösség titkára.

Pontos adatai a helyi közösségnek nincsenek a honlap látogatottságáról, annyit azonban tudni lehet, hogy leginkább külföldről látogatják. Valószínűleg a külföldön élő kishegyesiekről van szó, akik szeretnék tudni, mi történik a szülőföldjükön.

0 hozzászólás
0

Még ez is érdekelheti