Főoldal Közügyek Elindult a Szó-Beszéd Online, a kishegyesiek hírportálja!

Elindult a Szó-Beszéd Online, a kishegyesiek hírportálja!

írta: Novák Attila
74 views

Olvasóink a Kishegyeshez kötődő híreket immár nyomon követhetik az interneten is, a Szó-Beszéd Online kiadásában. Célunk a falunkhoz és közösségünkhöz kötődő hírek és információk minél gyorsabb és egyszerűbb eljuttatása a célközönséghez. Emellett a nagyvilágban élő kishegyesiekhez is szeretnénk szólni, hírt vinni szülőfalujuk életéből.

A Közügyek és Intézmények kategóriában az olvasóink főleg közérdekű információkat találhatnak, az önkormányzathoz, helyi közösséghez, iskolánkhoz és intézményeinkhez kapcsolódó híreket. Sport és civil egyesületeink életébe a Civil élet és a Sport kategóriákban kaphatnak betekintést. Az irodalom kedvelők is megtalálhatják a kedvükre való olvasnivalót a Tollforgatók részlegben, ahol tapasztaltabb és ifjú tollforgatók mutatják be alkotásaikat.

Felhívjuk egyesületeink figyelmét, hogy a rovatszerkesztőnél vagy a szerkesztőknél jelentkezhetnek, amennyiben szeretnék szervezeti híreiket közzétenni a hírportálon.

Reméljük, hogy kitartunk kezdeményezésünkben és Önök is kitartanak mellettünk. A Szó-Beszéd Online, a kishegyesiek hírportálja, az a hely, ahol a hírek rólunk szólnak.

Kellemes böngészést és olvasást kívánunk!

A Szó-Beszéd Online szerkesztősége

Még ez is érdekelheti