Főoldal Galéria Művészetek udvara 2017

Művészetek udvara 2017

írta: Lakatos Janez
83 views

Az idei évben egy új, összművészeti történéssel gazdagodott az Anna-napok rendezvénysorozat. A Pöndöl vendéglő kerthelyisége egy délután erejéig Művészetek udvarává változott, a szerkesztőségünk szervezésében.

Elsőként négy fiatal, kishegyesi képzőművész: Becskei Anikó, Kormos Kinga, Janó Blanka és Vass Szabolcs közös tárlatát nyitotta meg Szabó Árpád, Szó-Beszéd szerkesztő. A megnyitón fellépet Dudás Virág Ervin, kishegyesi hegedű virtuóz, és Ábrahám Máté, szabadkai csellóművész.

A megnyitót egy kerekasztal beszélgetés követte, amelyen szerkesztőségünk bemutatta a lapot, és annak létjogosultságáról, valamint jelenéről és jövőjéről beszélgetett a közönséggel.

A fiatalabb generációk számára eközben kézműves foglalkozás zajlott: Csabai Zsuzsannával gyöngyfűzés és csuhézás Kollár Ilonával. A kerekasztal beszélgetést követően két fiatal szavaló lépett fel, Halasi Annbella, az Új hullám csoport tagja sajáta versét olvasta fel, Vanka Réka szavaló pedig két verset mondott el.

A művészetek udvarának programját gazdagította a  Szajkó énekcsoport szereplése is. Az esemény táncházzal ért véget, amelyen a Fokos zenekar zenélt.

https://www.facebook.com/pg/szobeszedonline/photos/?tab=album&album_id=2001603833221542

Még ez is érdekelheti

1 hozzászólás

Radmila 2018-02-11 - 16:30

A képek magukért beszélnek.

Hozzászólások lezárva.