Főoldal SportAsztalitenisz Asztalitenisz hírek I.

Asztalitenisz hírek I.

írta: Szó-Beszéd Adminisztrátor
0 hozzászólás 49 megtekintés

A Dombos asztalitenisz klub a nyár folyamán sem maradt tétlen. A II. Szent Anna-napi tornát július 17-én szerveztük meg, melyen a bácsfeketehegyi, topolyai és moholi versenyzőkön kívül, először vettek részt adai versenyzők is. Klubunk játékosai 4 aranyérmet, 3 ezüstérmet és 5 bronzérmet szerzetek ezen a tornán, valamint a vegyes páros versenyszámban mind a 4 érmet a mi játékosaink szerezték meg.

Játékosaink még nyaralásaik, táborozásaik alkalmával sem hagyták abba az asztaliteniszt, sőt versenyeztek is. Szőke Regina a fonyódligeti Erzsébet táborban, önállóan versenyzett, és a vegyes csoportban, amiben játszott aranyérmet szerzett.

Július 25.-én a Moholi napok elnevezésű tornán, játékosaink és edzőink is sikeresek voltak, mivel mindenki érmet hozott haza. Regina aranyérmes lett, Horváth Árpád ezüst és Kincses Anita bronzérmes. A veteránoknál Hajdú Béla aranyéremes, Bulatović Goran ezüst, valamint Molnár Lajos, szintén aranyérmet szerzett.

A nyár folyamán játékosaink több edzőtáborban, közös edzéseken vettek részt a topolyai, soltvadkerti és bácsföldvári klubokkal.

A nyár fénypontja klubunk és falunk számára is a 26. Andro Kids Open elnevezésű verseny volt Düsseldorfban. Katarina óriási sikert ért el ezen a nagyszabású nemzetközi versenyen, ahol 1410 résztvevő volt a világ 23 országából, mivel egyéniben aranyérmes lett, páros versenyszámban pedig ezüstérmes. Endre sem maradt szégyenben, mivel csoportelsőként felkerült a főtáblára, azonban a 16-ba jutásért egy lengyel fiútól vereséget szenvedett. Szerbiából 18 versenyző vett részt ezen a tornán és összesen 6 érmet szereztek, melyből Katarina maga 2 érmet mondhat magáénak.

Mint már említettük, szeptember hó folyamán szeretnénk új generációt indítani 2008, 2009 és 2010-es születésű gyermekeknek. Az érdeklődők, szüleikkel együtt meglátogathatják edzéseinket minden szerdán 17,00-19,00 óra között az iskola tornatermében.

Bíró Anikó

0 hozzászólás
0

Még ez is érdekelheti