Főoldal SportAsztalitenisz Asztalitenisz kezdés 13 éremmel és a legjobb női csapatnak járó díjjal

Asztalitenisz kezdés 13 éremmel és a legjobb női csapatnak járó díjjal

írta: Bíró Anikó
33 views

Az asztaliteniszezők is megkezdték az őszi szezont, mégpedig kiváló eredményekkel. Eddig három versenyen vettek részt, nem kis sikerrel. Szeptember 3-án kezdték meg a versenyidényt Csókán a hagyományos ” VII. Szabó István” emléktornán, mely a „Hazaér az asztalitenisz” mottó alatt lett meghírdetve. Klubunkat négy lány képviselte: Katarina, Kovács Katona Lilla,  Szőke Regina és Kovács Kiara. Játékosaink a nyáron nagyon keményen edzettek, az eredmények pedig nem is maradtak el. Öt érem ( Katarina 2 arany , Lilla 1 ezüst és Regina és Kiara 1-1 bronz érmet nyertek)  és a legjobb női csapat edzőjének járó serleg lett a jutalma a szorgalmas kis csapatnak.

Szeptember 10-én Újvidéken tartottak nyílt tornát. Több mint 150 versenyző mérte össze erejét 10 versenyszámban. Klubunkat öt játékos képviselte: Katarina, Lilla, Anna, Petra és Kiara. Katarina és Lilla két korcsoportban mérkőztek és Lilla mindkettőben első lett, Katarina a 7.-8. osztályosok korcsoportjában harmadik lett, a középiskolások között pedig második. Kiara pedig csak pár ponttal maradt el a bronzéremtől.

Az elmúlt hétvégén pedig Szabácson jártak játékosaink és négy éremmel tértek haza. Katarina két korcsoportban is indult és mindkettőben első lett, Lilla második, Kiara pedig harmadik helyezést szerezte meg.

A következő hétvégén már a magyarországi Kiskunmajsára megy csapatunk. Sok sikert kívánunk!

 

Még ez is érdekelheti