Főoldal SportAsztalitenisz Három érem Düsseldorfból

Három érem Düsseldorfból

írta: Bíró Anikó
7 views

Augusztus 18. és 20. között volt megtartva a 28. Andro Kids Open elnevezésű nemzetközi asztalitenisz verseny a németországi Düsseldorfban. Katarina negyedik alkalommal, Kovács Katona Lilla pedig második alkalommal vett részt ezen a nagyszabású versenyen. Idén 1211 játékos mérte fel tudását a világ 26 országából.

Az eredmény most sem maradt el. Katarina páros versenyszámban  Jovana Antić, a Dobanovci ATK játékosával volt együtt, Lilla pedig  Sladaček Svetlanával, az antalfalvi Slavija 96 játékosával, persze mindannyiuk ezen a versenyen a kishegyesi Dombos asztalitenisz klub játékosaiként voltak nyilvántartva. Mindkét párosunk dobogós lett, Katarinák ezüst érmesek, Lilláék pedig bronz érmesek lettek.

Katarináék a döntőben kínai lányoktól veszítettek. Lilla egyéniben a legjobb nyolc között fejezett, Katarina pedig a dobogó harmadik helyén fejezett, miután az elődöntőben az ötödik szettet 13:11-re veszítette a romániai versenyzőtől. Tehát a lányok idén sem tették meg hiába ezt a hosszú és fárasztó utat, mivel három éremmel tértek haza. Gratulálunk lányok!

Még ez is érdekelheti