Főoldal SportAsztalitenisz Kétszeres vajdasági bajnokok!

Kétszeres vajdasági bajnokok!

írta: Bíró Anikó
37 views

Tegnap, december 4-én Sztapáron rendezték meg az U 14 ( 14 évesek korosztálya) vajdasági csapat bajnokságát. Csapatunk: Gvozdenović Katarina, Kovács Katona Lilla és Kovács Kiara összetételben megnyerte idősebb korosztályban is a csapatbajnokságot. Mint már beszámoltunk róla csapatunk október 16-án az U 12 (12 évesek korosztálya) korosztályban lett Vajdaság legjobb csapata. Lányaink sikere ebben a korosztályban meglepetésként érte a többi vajdasági klubot. A döntőt Óbecse csapatával játszották és 3:2-es eredménnyel győzött csapatunk.

Az elmúlt másfél hónap sem volt esemény mentes az asztaiteniszezők életében, mivel három országos ranglista verseny is volt ez idő alatt, kettő torna és folytatódtak a vajdasági női liga versenyei is. Katarina időközben Szendrő azaz Smederevo városában megnyerte élete első országos ranglista versenyét is. Jelenleg az országos ranglistán az U 12 korosztályban Katarina 534 ponttal a harmadik helyen van, Regina 74 ponttal a 19., Viola 67 ponttal a 21. helyen vannak. Az U 14 korosztályban Lilla 720 ponttal a második helyen van, Katarina pedig 267 ponttal a hatodik helyen van. A vajdasági női ligában, a hetedik forduló után csapatunk az előkelő 2. helyen van 12 ponttal.

A nem ranglistás versenyek közül, Újvidéken és Moholon járt csapatunk az elmúlt hónapban. Újvidékről 4 érmet hoztak haza: Lengyel Anna és Nagy Petra bronz érmet, Katarina ezüst érmet, Lilla pedig arany érmet. Moholról viszont rekordszámú 11 éremmel tértek haza játékosaink. Érmeseink: Kovács Katona Lilla (2 érem), Gvozdenović Katarina (2 érem), Szőke Regina, Kovács Kiara, Lengyel Anna, Lengyel Viola, Virág Énok, Kincses Anita és Kincses Dániel.  Aranyérmesek lettek: Katarina, Lilla és Anita, ezüst érmesek: Regina, Viola és Anna, bronzérmesek pedig: Kiara, Énok és Dániel. 

E versenyek mellett, a „Feketics” művelődési egyesület valamint a „Feketics” ATK szervezésében, november 12-én részt vettünk  „Asztalitenisz kicsiknek és nagyoknak”  elnevezésű közös asztalitenisz tornán Bácsfeketehegyen. A jó hangulatú versenyen mindenki nagyon jól érezte magát. Ezúton is szeretnénk megköszönni a bácsfeketehegyiek vendégszeretét és segítőkészségét!

Bővebb információk és hírek a következő blog oldalon találhatóak: http://dombosasztaliteniszklub.blogspot.rs

Még ez is érdekelheti