Főoldal SportAsztalitenisz Párosban Szerbia legjobbjai között

Párosban Szerbia legjobbjai között

írta: Bíró Anikó
36 views

A május 6-án megrendezett országos U 12-es bajnokságon, lányaink párosban értek el kiemelkedő eredményeket. Katarina ezüst érmes lett párjával a székelykevei Dobó Anitával, a másik párosunk Szőke Regina-Kovács Kiara pedig a bronz érmesek lettek.

Ezzel a mérkőzéssel az U 12-ek számára befejeződtek az idei szezon ranglistás versenyei, viszont hátra maradt még az ország 12 legjobb játékosa versenye a Top 12, ahol először indulnak a Dombos ATK játékosai: Katarina második kiemeltként, valamint Regina mint csere játékos. Játékosaink április 30-án Kiskunmajsán is remekeltek és 6 érmet hoztak haza.

A 2004/2005 lányok korcsoportjában a dobogót az első helyet kivéve a Dombos ATK játékosai uralták. Érmeseink: Lengyel Anna, Kovács Kiara, Szőke Regina és Katarina ( U 14-ben) bronz érmesek, ezüst érmet szerzett Kovács Katona Lilla és Katarina. Április 23-án az újvidéki húsvéti tornán 4 érmet szereztek játékosaink: Lilla és Katarina arany érmet, Nagy Petra és Kiara pedig bronz érmet. Április 9-én Temerinből hoztak két arany érmet játékosaink: Katarina és Lilla.

Az elmúlt 2 hónapban, ranglistás versenyzőinknek nem volt egyetlen szabad hétvégéjük sem, mert vagy nyílt tornákon voltak vagy ranglistás versenyeken. Az országos ranglistán az U 12 jelenlegi állása: Katarina második, Regina 14., Kiara 26., Viola 27., Leti pedig 56. helyen van.

Az U 14 végleges állása: Kovács Katona Lilla negyedik 1095 ponttal, Katarina hetedik 551 ponttal, Regina 29.helyen van 45 ponttal, Petra 33. helyen van 29 ponttal és Kiara 40. ( egy versennyel) 11 ponttal. Az U 14 korcsoportban összesen 10 verseny volt Nistől Topolyáig. A vajdasági női liga utolsó fordulója is lejátszásra került és csapatunk második helyen fejezett 32 ponttal.

A Dombos ATK játékosai a 2016/2017-es versenyszezont kiváló eredményekkel zárták. Egy hosszú és fárasztó szezon végefelé vannak már versenyzőink. Először a klub történetében több kategóriában is versenyeztek játékosaink: U 12 és U 14, valamint először indult csapatunk ligában is. Katarina és Lilla ebben a verseny idényben lettek tagjai a szerb válogatottnak is. Játékosaink mindenhol megállták a helyüket, sőt ország szerte hírnevet szereztek falunknak. Gratulálunk nekik!

Országos páros bajnokság győztesei 

Újvidéki torna érmesei

Temerini torna győztesei

Kiskunmajsa érmesei és játékosai

Még ez is érdekelheti