Főoldal SportAsztalitenisz Továbbra is veretlenül a második ligában

Továbbra is veretlenül a második ligában

írta: Bíró Anikó
22 views

A második északi női liga ötödik fordulója után, a Dombos ATK csapata veretlenül osztja az első helyet. A forduló ötödik rangadóját csapatunk a szintén első helyen levő újvidéki Egység csapata ellen játszotta le. Az ötödik forduló mérkőzését csapatunk hazai helyszínen kellett hogy lejátsza,  de megfelelő terem hiányában, Mićunovon azaz Karkatúron szerveztük meg a mérkőzést, a karkatúri Helyi közösség épületében. A mérkőzés 4:1-es győzelemmel végződött, természetesen a Dombos ATK javára.

A Dombos ATK december 3-án Zentán vett részt az U 14-esek számára szervezett vajdasági csapat versenyen. Ezen a versenyen a lányok: Gvozdenović Katarina, Kovács Kiara és Kovács Katona Lilla csak a bácsföldvári csapat ellen veszített és így Vajdaság második legjobb csapata lett a 2017/2018- as versenyidényben. A csapatot Török Gyula edző vezette. Gratulálunk!A Dombos ATK játékosai Moholon is sikeresen szerepeltek, november 24-én, a hagyományos őszi asztalitenisz versenyen. A Hajdú Béla edző vezette csapat tagjai közül senki sem maradt érem nélkül. Sőt csak arany és ezüst érmeket szereztek játékosaink. Virág Énok, Hegedűs Tibor, Szőke Regina és Kincses Anita arany érmesek lettek, Lengyel Anna és Kincses Dániel pedig ezüst érmesek. A verseny után a házigazda csapat vendégül látta a Dombos ATK játékosait. Gratulálunk!

Még egy fontos hír. Örömmel tudatjuk, hogy a Dombos ATK közösen pályázott a tartományi ifjúsági és sport titkárságnál a kishegyesi „Ady Endre” kísérleti általános iskolával és az iskoláskorú gyerekekkel való foglalkozásra nyertek 200.000 dinár értékben Joola márkájú asztalokat. Köszönjük az iskola támogatását!

Liga meccs:

Vajdasági csapat bajnokság

Moholi őszi asztalitenisz torna:

Az egyik pályázaton nyert asztal, amelyen a liga mérkőzést játszották le a lányok:

  

Még ez is érdekelheti