Főoldal SportAsztalitenisz Vajdaság legjobbjai 10 éremmel

Vajdaság legjobbjai 10 éremmel

írta: Bíró Anikó
46 views

A kishegyesi ” Dream Team” azaz a „Dombos négyes”: Kovács Katona Lilla, Gvozdenović Katarina (7.a), Kovács Kiara ( 7.b) és Szőke Regina ( 7.a) kiválóan szerepelt a tartományi egyéni bajnokságon is, mely 2018 január 13-án és 14-én volt megtartva az újvidéki „Spens” sport és üzletközpontban. 

Az idei év első rangadóján 10 érmet gyűjtöttek be lányaink, ezzel újból bebizonyítván, hogy ők Vajdaság legjobb játékosai. Az első nap az U 12 és a juniorok napja volt, vasárnap pedig az U 14 és a seniorok csatája volt.

Az U 12 korcsoportban Katarina a tamásmiklósi Pinku Marinával volt párban és vesztes szett nélkül elsők lettek. Ugyanebben  a korosztályban, egyéni megmérettetésben,  Katarina a dobogó legfelső fokát foglalta el, Regina pedig a dobogó harmadik fokát. Kiara a topolyai Zsiga Réka párja volt és párosban az U 14-es korcsoportban harmadikok lettek, a Katarina és Lilla páros pedig első lett. Egyéniben az U 14-es korosztályban a dobogó nagy részét kishegyesi játékosok foglalták el. Lilla második lett, Katarina és Kiara pedig harmadikok lettek.

A junior lányoknál a Lilla -Menger Andjela ( Versec) páros bronz érmes lett.  Érmek szerint: Katarina 3 arany és 1 bronz érmet, Kiara 2 bronzot, Lilla 1 aranyat, 1 ezüstöt és 1 bronzot, Regina pedig 1 bronz érmet szerzett. GRATULÁLUNK!

 

Még ez is érdekelheti