Főoldal SportEredmények Atlétikai hírek- Országos bajnoki cím

Atlétikai hírek- Országos bajnoki cím

írta: Bíró Anikó
33 views
Csütörtökön, 2016 szeptember 15.-én tartották meg az ország egyik legrangosabb atlétikai versenyét, amelyen a szerbiai atlétákon kivül  versenyzők voltak Bosznia és Hercegovinából és Magyarországról.
A kishegyesi lányok közül Világos Adriana első helyezett lett vortex dobásban, Nagy Kanász Bianka az 5.helyet szerezte meg vortex dobásban, Zorad Vanja pedig a 7. helyet. Adriana 63.07m-es dobásával fölényesen győzött ( több mint 12 méterrel) , ezért a verseny legjobb fiatalabb pionir atlétájának választották.
Bácsi Virág 600m-es futásban versenyezett. Saját csoportjában megszerezte a 3.helyet, de összesitettben lecsúszott a  dobogóról.

Vasárnap, 2016 szeptember 25.-én Belgrádban a Katonai akadémia atlétikai pályályán megtartott  országos atlétikai versenyen a piatalabb pionir -U14 kategoriájában Világos Adriana MEGVÉDTE ORSZÁGOS BAJNOKI CÍMÉT vortex dobásban.

Adriana a verseny alatt háromszor javította meg saját országos csúcsát és végül  majd közel 15m-el túlszárnyalva a második helyezettet 67,09m-es dobásával megszerezte az aranyérmet.
A versenyen részt vett még Zorad Vanja iz vortex dobásban, aki bejutott a döntőbe és a  a 8.helyet szerezte meg.
GRATULÁLUNK!

Még ez is érdekelheti