Főoldal Archívum2007-12 Gáz van, mert nincs gáz!

Gáz van, mert nincs gáz!

írta: Szó-Beszéd Adminisztrátor
67 views

Figyelem!
A következő bejegyzés a Szó-Beszéd nyomtatott kiadásából származik, így annak tartalma esetlegesen elavultnak tekinthető. A Digitális Archiválási projektünk során végrehajtjuk a fellelhető összes Szó-Beszéd kiadás digitalizálását és közreadását további felhasználás céljából. A alábbi cikk nyomtatásban a Szó-Beszéd 2007. decemberi számában jelent meg.

 

Az EGFKE (Elégedetlen Fogyasztók Kishegyesi Egyesülete), elégedetlenségét fejezte ki azon okból, hogy a gázszolgáltató nem elégíti ki az ő gázfogyasztási igényeiket. Az elégedetlen tömeg kivonult a községháza elé.

Transzparenseiken a Gáz van, mert nincs gáz!, a NEM ezt ígértétek! és a A polgármester mony- nyon le! voltak olvashatóak. A EGFKE szóvivője elmondta riporterünknek, hogy nem tudják fűteni lakásaikat mert, a tüzelős- és villany kályhákat eladták, hogy meg tudják venni a gázkályhákat, mert azt az ígéretet kapták, hogy októberre gáz lesz.

Azt nem vitatják, hogy most gáz van, de ők ilyen formában nem tudnak fűteni vele. Megkerestük a Községi Gázosításért felelős illetékest, de az éppen terepen volt, már egy hónapja. A polgármester a szolgáltatóra hivatkozik, a szolgáltató az oroszokra, az oroszok meg a kínaiakra. A kínaik nem tudnak segíteni, de felajánlották, hogy szívesen nyítnának pár kinai boltot Kishegyesen.

A EGFKE gondjai továbbra sem oldót- tak meg, de ameddig nem lesz gáz, legalább a düh fűti őket.

Még ez is érdekelheti