Főoldal Archívum2007-12 Hírek 2007-ből

Hírek 2007-ből

írta: Szó-Beszéd Adminisztrátor
49 views

Figyelem!
A következő bejegyzés a Szó-Beszéd nyomtatott kiadásából származik, így annak tartalma esetlegesen elavultnak tekinthető. A Digitális Archiválási projektünk során végrehajtjuk a fellelhető összes Szó-Beszéd kiadás digitalizálását és közreadását további felhasználás céljából. A alábbi cikk nyomtatásban a Szó-Beszéd 2007. decemberi számában jelent meg.

 

Végre fölépült az ipari park. A hosszú évek óta húzódó, és oly sokat vitatott beruházást december 31-én fogják átadni. A hegye- si polgárok sajnos nem tekinthetik meg a monumentális komplexumot, mert a magát megnevezni nem óhajtó, japán befektető, aki a teljességében pénzelte az ipari park megépítését, ragaszkodott hozzá, hogy ősi, japán szokás szerint az ipari övezet a föld alatt legyen.


Új világítást kapott a falu. Az új égők telepítése még folyamatban van, és tha nem viszik őket máshova, akkor a jövő év tavaszáig minden második villanykarón már a vadi új, bioenergikus égő fog világítani esténként. Ezek az égők energiatakarékos üzemmódjuk mellett bioenergiát sugároznak. Sikeresen gyógyítják a másnaposságot, az elmebajt és más hasonló betegségeket. Ha ilyen nyavalyában szenvedünk, akkor elég, ha egy éjszakára alájuk állunk, és reggelre gyógyultan távozhatunk.


A Tartományi Nagybefektetési Alap által támogatott útfelújítási projektum sikeresen zárult le falunkban. A korábbi évektől eltérően az idén valóban sor került útfelújítási munkálatokra. A Ver- bászi út Pöndöl előtti, majdnem teljes 20 méteres szakaszára új, minőséges aszfaltburkolat került. A megaprojektumot Bojan Pajtic-nak, a tartományi kormány elnökének kellett volna átadnia, de sajnos az esemény eső miatt elmaradt.


Egészen apró hirdetések

– Keveselli a privátoknál kapott fizetését? Jöjjön hozzánk! Doktor Szem- csavarenko, ukrán csodadoktor várja Önt! A fizetését nem növelhetjük, de a legmodernebb laser-es beavatkozással tartósan kitágítjuk a pupilláját. Többnek fogja látni a fizetését, és a főnöke is nagyot fog nőni az Ön kedves szemében!
Jelige: Ez van!

– Sürgős!!! Oklevéllel rendelkező légikísérők és pilóták azonnali jelentkezését várjuk! Rövid meghallgatás után rögtön alkalmazzuk a kishegyesi ipari parkban. Magas fizetések mellett természetes környezetben lévő munkahelyen dolgozhat!
Jelige: Szállj velem!

– UFO-t láttam. Kérem azt a 18-30 éves, karcsú, hosszú hajú, szépséges hölgyet, aki ezt elhiszi, hogy jelentkezzen! Jelige: galaktikus élvezet.- Föld eladó! Ugyanott föld eladó.
Jelige: na, most mi van?

Még ez is érdekelheti