Főoldal Archívum2007-12 Iskolanap (2007)

Iskolanap (2007)

írta: Szó-Beszéd Adminisztrátor
61 views

Figyelem!
A következő bejegyzés a Szó-Beszéd nyomtatott kiadásából származik, így annak tartalma esetlegesen elavultnak tekinthető. A Digitális Archiválási projektünk során végrehajtjuk a fellelhető összes Szó-Beszéd kiadás digitalizálását és közreadását további felhasználás céljából. A alábbi cikk nyomtatásban a Szó-Beszéd 2007. decemberi számában jelent meg.

 

November 22-én, Ady születésnapján a nagy magyar költő nevét viselő kishegyesi iskolában iskolanapi ünnepség keretében ünnepelték meg az iskola napját. Az alkalmi zeneszámokat követően a jelenlevő diákokat, szülőiket, valamint a községi és tartományi tisztségviselőket Molnár Márta igazgatónő üdvözölte, kifejezve örömét, hogy az ünnepségre ezúttal is eljöttek mindazok, akik valamilyen formában kapcsolódnak az iskolához.

Rámutatott arra is, hogy a diákok akárcsak eddig minden alkalommal, ezúttal is hetekig készültek az ünnepre, hogy ezzel tiszteljék meg a vendégeket. Külön köszönetet mondott a helybeli AGRIROMAGNA vállalatnak, valamint a HELYI KÖZÖSSÉGNEK, és a TARTOMÁNYI IFJÚSÁGI- ÉS SPORTTITKÁRSÁGNAK az alkalmi ajándékokért. Az ünnepség keretében a diákok fergeteges tapssal köszönték meg Tóth Pál zenetanárnak, hogy negyven évig vezette és szép eredményekhez segítette az iskola kórusát és zenekarát.

Még ez is érdekelheti