Főoldal Archívum2007-12 Mizujs Magdival?

Mizujs Magdival?

írta: Szó-Beszéd Adminisztrátor
72 views

Figyelem!
A következő bejegyzés a Szó-Beszéd nyomtatott kiadásából származik, így annak tartalma esetlegesen elavultnak tekinthető. A Digitális Archiválási projektünk során végrehajtjuk a fellelhető összes Szó-Beszéd kiadás digitalizálását és közreadását további felhasználás céljából. A alábbi cikk nyomtatásban a Szó-Beszéd 2007. decemberi számában jelent meg.

Megjelent Rúzsa Magdi T-mobile kapcsolatkoncertjét megörökítő CD-je, DVD-je. 20 zeneszám található a hanghordozón, Magdi legnagyobb slágerei, kedvenc külföldi előadóinak dalai.Olyan számokat hallgathatunk meg, mint az Ederlezi, a Queen-mix, a Led Zeppelin-mix, a Most élsz valamint a Vigyázz A Madárra. A DVD-n a CD-hez képest van néhány plusz dolog is, Magdi klipjei, kulisszák mögötti felvételek. Magdi különben ismét eseménydús évet tudhat maga mögött.

Az ÖRDÖGI ANGYAL az év legnagyobb példányszámban vásárolt albuma lett Magyarországon. A Kapcsolatkoncerten a becslések szerint százezrek előtt lépett fel, világhírű zenészekkel, énekesekkel találkozhatott.

A Felvonulás téren Bryan Adams előtt lépett fel június 30-án. És ki ne emlékezne az Euroviziós Dalfesztiválra, ahol milliók hallhatták énektudását, láthatták egyszerűségét. És még számtalan dolog: UNICEF gála, Talmácsi Gábor világbajnok motoros fogadása…

Nagyban megváltozott az élete, sokkal boldogabbnak, kiegyensúlyozottabbnak tűnik. Imádja a „munkáját”, azzal foglalkozhat, amire mindig is vágyott. Olvashatunk róla továbbra is a neten, különféle bulvárlapokban, láthatjuk a tévében. A szülinapját november 28-án az egyik pesti bevásárlóközpontban töltötte, dedikálta CD-jeit, DVD-jeit. Azért a rajongók nem felejtették el ezt a napot, csokitortával, virággal kedveskedtek neki. Boldog születésnapot!

Mit is kívánhatunk Magdinak? Legyen sok koncertje, új lemeze, tanuljon sokat, hódítsa meg a világot, sokáig énekeljen még nekünk! Érezze nagyon jól magát a bőrében és teljesüljön minden kívánsága.

mm

Még ez is érdekelheti