Főoldal Intézményeink hírei A kishegyesi általános iskola honlapja

A kishegyesi általános iskola honlapja

írta: Fülöp Valentin
72 views

Elkészült iskolánk honlapjának végleges változata, és az alábbi címen érhető el:

http://adyskola.edu.rs

Az oldalon megtalálható az intézményünkkel kapcsolatos szinte minden információ, tanáraink és szakmunkatársaink névsora, az aktuális iskolai hírek, diákjaink eredményei, szakköreink tevékenységei, a fogadóórák beosztásai, fényképgaléria az iskolai eseményekről, kirándulásokról, versenyekről, folyamatosan bővülő fénykép- és videóarchívum, az osztályok névsora fényképekkel, a generáció diákjai, régi tablóképek gyűjteménye.

Az oldal kétnyelvű, tehát magyar és szerb nyelven is elérhető.

Legújabb kezdeményezésünk a régi tablóképek összegyűjtése. Jelenleg 70 képből áll a gyűjteményünk, amely a 2000-es évektől napjainkig nagyjából teljesnek mondható, viszont az ezt megelőző évekből a kollekció erősen hiányos. Felkutattuk az iskolában található valamennyi tablót, és fényképet készítettünk róluk, viszont a régebbi tablók nagy része már megrongálódott, sérült, hiányos sajnos. A legjobb megoldás az eredeti tablóról készített fényképek bescannelése lenne.

Ezért kérünk mindenkit, aki rendelkezik régi tablókról készített fényképpel 2011-től visszamenőleg, és szeretné, hogy a kép megjelenjen az iskola honlapján, lépjen kapcsolatba velünk. Amennyiben digitális formában van valakinek tablóképe, elküldheti azt az informatika066@gmail.com email címre, ugyanezen a címen bővebb felvilágosítást is lehet kérni a tablóképek összegyűjtésével kapcsolatban.

A nyomtatott formában lévő fényképeket minden munkanap 13:00 óráig az iskola titkárságán át lehet adni. A fényképeket bescanneljük, és visszaadjuk a tulajdonosának.

Kedves szülők, gyerekek és érdeklődők, jó böngészést, nézelődést, kikapcsolódást, szórakozást kívánunk oldalunk nézegetése közben.

 http://adyskola.edu.rs

 

Még ez is érdekelheti