Főoldal Intézményeink hírei Bakonyi kirándulás 2016

Bakonyi kirándulás 2016

írta: Fülöp Valentin
144 views

Július 15-e és 22-e között 18 diákunk kapott lehetőséget a Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt. jóvoltából egy tartalmas bakonyi táborozásra. A gazdag program keretén belül a gyerekeknek alkalmuk nyílt megismerkedni az erdészettel és a vadászattal, kézműves foglalkozásokon és múzeumpedagógiai programokon vehettek részt, sokat túráztak a Gerence-völgyi Kirándulóerdőben, végigjárták a Hubertlaki tanösvényt, megnézték a Bakonyi Gyilkos-tavat és az Odvaskői-barlangot, voltak a Pannon Csillagdában, a Veszprémi Állatkertben, a Kékfestő Múzeumban Pápán, ugyanitt strandoltak a Várkertfürdőben, jártak Zircen a Bakonyi Természettudományi Múzeumban és az Apátsági Arborétumban és Gyógynövénykertben.

A tanulók utazását a magyar határig a Nők Kishegyesi Fóruma, a falugondnoki szolgálat és Paróczi Tímea tette lehetővé. Köszönjük nekik is és a Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt-nek is, hogy lehetővé tették tanulóink számára ezt a kirándulást.

A kiránduláson az alábbi tanulók vettek részt: Kanyó Natália (5.b), Takács Zsanett (5.b), Hajdú Hanna (6.a), Janó Vanda (6.a), Süli Vivien (6.a), Gál József (6.c), Hodolik Enikő (7.a), Gömöri Árpád (7.b), Szőke Rebeka (7.b), Csőke Noémi (8.a), Gulyás Georgina (8.a), Losonci Blanka (8.a), Németh Emil (8.a), Toldi Emese (8.a), Varga Erna (8.a), Major Lili (8.b), Paróczi Orsolya (8.b), Paulyuk Jenifer (8.b)

A gyerekeket Szilágyi Ildikó és Csibri Árpád kísérték el a kirándulásra.

Még ez is érdekelheti